Vakantie

Aquitaine

Van de Gironde tot aan de Spaanse grens strekt zich over 250 kilometer het strand van Aquitaine uit, met aan de rand grote meren en uitgestrekte dennenbossen.

Vakantie Aquitaine


Foix-Midi-Pyrenees

Midi-Pyrénées

Neem een duik in de cultuur van Midi-Pyrénées, zijn accent, zijn smaken, zijn gulle lach, zijn vrijgevigheid.

Vakantie Midi-Pyrénées


Kathedraal-Saint-Nazere

Languedoc-Roussillon

De verscheidenheid, diversiteit en de zon drukken hun stempel op de Languedoc-Roussillon en geven de regio zijn bijzondere karakter.

Languedoc-Roussillon


Provence-Calanques

Provence-Alpes-Côte d’Azur

De betoverende geur van lavendel en rozemarijn, hoge bergtoppen in de Alpen en prachtige stranden langs de Côte d’Azur. Geniet van het heerlijke Mediterrane klimaat, de prachtige dorpjes en Provençaalse keuken.

Provence-Alpes-Côte d’Azur


Oude-haven-van-Nice

Côte d’Azur

De Côte d’Azur is bekend als een van de duurste en meest luxueuze plekken van de wereld. Er zijn in de omgeving veel campings van waaruit u prima de kust kunt ontdekken.

Côte d’Azur


Haven-van-Ajaccio

Corsica

Kristalhelder water, uitgestrekte zandstranden, verlaten kreekjes en woeste rotskusten maken van Corsica een echt paradijs voor de campingliefhebber.

Vakantie Corsica


Nyon-in-Drôme

Rhône-Alpes

De regio wordt gekenmerkt door zijn bergtoppen en Alpenweides waar wandelen en wintersport nummer één zijn.

Vakantie Rhône-Alpes


VAKANTIE IN ZUID-FRANKRIJK

Zuid-Frankrijk is een ideale vakantiebestemming in Frankrijk! Hier vind je prachtige natuur, typische Franse dorpjes, cultuur en fraaie zandstranden. In het Zuidwesten van Frankrijk liggen de langgerekte zandstranden langs de Atlantische kust en in het Zuidoosten kan je genieten van een vakantie aan de Middellandse zee en Corsica.