Camping la Source Lac de Sarrans

Camping La Source in Thérondels is een middelgrote camping in de Aveyron aan de rand van het meer van Sarrans in de regio Occitanië. Aan de rand van de Auvergne en de Midi Pyrénées. La Source heeft verschillende terrassen verdeeld over 5 hectare grond. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht over het meer, de bossen en de prachtige natuur. De Zuid-Franse camping heeft verschillende chalets, stacaravans, lodge-tenten en één appartement. Daarnaast heeft de camping verschillende staanplaatsen voor je eigen camper, caravan of tent. Camping La Source beschikt over een sportterrein, speelweide, tennisveld, jeu de boulesbaan en een animatieprogramma voor jong en oud. Verder heeft de camping een winkeltje met alle benodigdheden, een bar en een restaurant met verschillende gerechten en de mogelijkheid om pizza te bestellen.

Vakantie in de Aveyron

Rondom camping La Source in Zuid-Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je heerlijk wandelen en wandelen. Daarnaast is het een aanrader om naar het dorpje Mur-de-Barrez te gaan of het kasteel van Valon. Dit kasteel is een bijzondere en indrukwekkende bezienswaardigheid met een schitterend panoramisch uitzicht over de Gorges van de Truyère. Verder is het leuk om naar de watervallen van Capat et van Saute de la Truite te gaan. Geniet van ontspanning en frisheid in een ongerepte natuurlijke omgeving. Langs prachtige rivieren waar vulkanische stenen van de Cantal en de Auvergne in en omheen liggen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Airotel Camping La Source voor je op een rijtje gezet:

Airotel Camping La Source
Zuid-Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Therondels

Presqu’ile de Laussac, 12600 Therondels

Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe