Meer foto's

Camping Les Trois Lacs Savoie

Camping Les Trois Lacs is een schaduwrijke familiecamping in de Savoie aan de voet van de Alpen gelegen aan twee rivieren in de Rhône-Alpes. Gezinnen met kinderen vinden hier in de Savoie veel waterplezier in het aquapark en leven zich uit tijdens de diverse animatieprogramma’s. In de parkachtige omgeving van camping Les Trois Lacs kunt u uw tent opzetten of uw caravan plaatsen. De ruime schaduwrijke kampeerplaatsen bieden privacy in een natuurlijke omgeving. Kinderen worden dagelijks uitgenodigd om deel te nemen aan de leuke activiteiten zoals een meeleeftheater, dansvoorstellingen of knutseluurtjes. Het gevarieerde avondprogramma met playbackshows, themadiners en meer biedt vermaak voor iedereen. Op de rivier kunt u rustig vissen of een dagje kanoën. Geen kanoliefhebber? U kunt uw familieleden spotten op het water, want de kano’s komen langs de camping!

Vakantie in de Savoie

Voor wie houdt van water en de schoonheid van de natuur is camping Les Trois Lacs ideaal gelegen. Het meer van Aiguebelette ligt op 10 minuten rijden en ook de rivieren de Rhône en de Thiers zijn in de buurt. In de het Chartreusegebergte vindt u prachtige watervallen, een paradijs voor natuurliefhebbers! Met het Walibi pretpark op 10 minuten rijden van de camping regelt een leuk dagje weg met het hele gezin.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Airotel Camping Les Trois Lacs voor je op een rijtje gezet:

Airotel Camping Les Trois Lacs
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Belmont-Tramonet

495 Route de Saint-Genix, 73330 Belmont-Tramonet

Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe