Aloha Camping Club

Aloha Camping Club in is een middelgrote camping met zwembad in de Pyrénées-Orientales gelegen in de bergen. De familiecamping in Occitanië beschikt over huur caravans, chalets, stacaravans en kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Aloha Camping Club een leuk animatieprogramma en een zwembad. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Kamperen in de Pyrénées-Orientales

In de omgeving van Aloha Camping Club in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Pyrénées-Orientales interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de Pic du Canigou, het hoogste punt van het Massif du Canigou. Of ga naar de Vallespir die gelegen ligt tussen het Albères-massief, de heuvels van Aspres en de flanken van Canigou. Hier vind je prachtige heuvels beplant met wijngaarden en olijfbomen. Maar ook hellingen met kurkeiken en steeneiken. Voor de musea liefhebbers is het een aanrader een bezoekje te brengen aan het museum voor de moderne kust van Céret en het Rigaud-museum in Perpignan.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Aloha Camping Club voor je op een rijtje gezet:

Aloha Camping Club
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Reynes

La Forge de, Camp Roigt, 66400 Reynes

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe