Meer foto's

Camping l’Alpes Lodges

Alpes Lodges in Pralognan-la-Vanoise is een wintercamping in Franse Alpen in de bergen van de Savoie die het gehele jaar geopend is. De camping heeft kampeerplaatsen voor tenten, caravans of campers, chalets, mobile home, ingerichte tenten en een hotel. Alpes Lodges beschikt over een zwembad, restaurant, bar, vers brood, een lounge met televisie, WiFi, jeu de boules veld, biljart, tafeltennis tafel en speeltuin voor de kinderen.

Vakantie in de Savoie

Alpes Lodges ligt in het hart van het Nationale natuurpark Vanoise in de buurt van het dorp Pralognan-la-Vanoise. Vanaf de camping heeft u prachtig uitzicht op de hoogste top van het massief van Vanoise. In de zomer kunt u in de omgeving wandelen, er is 250 km aan bewegwijzerde wandelpaden en klimmen. In de winter kunt u hier Alpine skiën, langlaufen, toer-skiën en wandelen op rackets (sneeuwschoenen).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Alpes Lodges voor je op een rijtje gezet:

Alpes Lodges
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Pralognan-la-Vanoise

Quartier Isertan 194 rte du Rocher Blanc, 73710 Pralognan-la-Vanoise

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe