Algemene gegevens

Staanplaatsen: 119
Huuraccommodaties: 79

Domaine de Soleil Plage

Domaine de Soleil Plage is een gezellige, luxe familiecamping met zwembad in het hartje van de Périgord aan de oevers van de Dordogne. De locatie van deze camping is subliem en het groen, het water en de rotswanden zullen elke natuurliefhebber kunnen bekoren. U kunt genieten van water en natuur aan de oevers van de rivier de Dordogne of u kiest voor het eindeloze speelplezier van het verwarmde aquapark met zwembaden, peuterbad, lagoon, waterglijbaan en stroomversnellingen. Wie zich volledig wilt ontspannen kan zich terugtrekken in de spa van Domaine de Soleil Plage voor een sauna of massage. Deze zeer goed uitgeruste camping Domaine de Soleil Plage beschikt over een supermarktje, een bar, een pizzeria én een restaurant waar u ook maaltijden kan afhalen.

Ontdek de Dordogne en Périgord

Camping Domaine de Soleil Plage is gelegen in één van de mooiste stukjes van de Périgord. Gelegen aan de overs van de rivier de Dordogne is deze camping de perfecte uitvalbasis voor een kano- of kayat trektoch op het water. Verder kan in de omgeving naar hartenlust gewandeld en gefietst worden of ook ter paard kan de omgeving verkend worden. Bezoek ook zeker enkele van de mooie kastelen en de middeleeuwse Franse dorpjes, zoals Sarlat (8km), Domme, Montfort en La Roque Gageac (5 km). Deze streek is gekend voor zijn vele grotten die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Ook op gastronomisch vlak is de Dordogne erg populair met zijn truffels, kastanjes, paddenstoelen en uitstekende wijnen.

We hebben een aantal opties voor Amac Domaine de Soleil Plage voor ie op een rijtje gezet:

Amac Domaine de Soleil Plage

Frankrijk Aquitaine Dordogne Sarlat

24200 Sarlat

0033 (0)5 53 28 33 33
Duits, Engels, Frans, Nederlands
midden april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.