Camping Base de Loisirs Cormoranche

Camping Base de Loisirs Cormoranche is een familiecamping in de Ain gelegen aan een meer met een fijn zandstrand. In de zwemvijver geniet u van het heerlijke water en kunt u meedoen aan vele sportieve en culturele activiteiten. U zult zich geen moment vervelen op camping Base de Loisirs Cormoranche. Wat denkt u van vissen op een van de vele beschaduwde visplekjes? Begin augustus wordt het ‘Meerfeest’ gehouden met een afsluitend vuurwerkspektakel. Ook voor kinderen is dit een ideale camping. Het park met opblaasspellen biedt uren speelplezier. Huur een fiets om de mooie fietsroutes te ontdekken of een waterfiets voor een tochtje op het water.

Camping in de Ain aan een meer

Cultuur vindt u ten overvloede in de mooie Rhône-Alpes rondom camping Base de Loisirs Cormoranche. Ontdek de prachtige bressaanse boerderijen en de vallei van de Saône. Bezoek het Venetië van de Bresse, Pont-de-Veyle op 8 km van de camping. De vele kerkjes, duiventillen en mooie molens zijn zeker een bezoek waard. Golfliefhebbers halen hun hart op in deze regio. Er zijn maar liefst vier golfbanen in de buurt van de camping waaronder La Commanderie op 10 km afstand.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Base de Loisirs Cormoranche voor je op een rijtje gezet:

Base de Loisirs Cormoranche
Frankrijk Rhône-Alpes Ain Cormoranche-sur-Saône

365 chemin du Lac, 01290 Cormoranche-sur-Saône

0033 (0)3 85 23 97 10
Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.