Camp Du Domaine

Camp Du Domaine in Bormes-les-Mimosas is een zeer grote camping in de Var gelegen aan de Middellandse Zee. De familiecamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over bungalows, camperplaatsen, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camp Du Domaine een leuk animatieprogramma, een superette waar je al je nodige spullen kan kopen die je nodig hebt op een vakantie zoals drank, vers brood en streekproducten. Ook is er voor de kinderen op de camping een leuke speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je een kijkje nemen in één van de twee restaurants. Bij l’Oustaou kan je mosselen met friet en pizza eten en in de bar restaurant du Domaine heb je dagschotels, ijsjes en cocktails. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, strandvakantie, vakantie aan het water, en voor zwemliefhebbers.

Vakantie in de Var

In de omgeving van Camp Du Domaine in de Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals duiken, mountainbiken, paardrijden en surfen vind je in Var interessante bezienswaardigheden. Voor een heerlijke wandeling zit je perfect in de Côte d’Azur. In deze streek vindt je een waaier aan schatten, tradities en landschappen. Ook kan je mee met een wandeltocht samen met een begeleider. Verder organiseert de camping toeristische tochten per minibus met een gids waar bij je de plekjes van de Côte d’Azur ontdekt die je niet mag missen. Zo ga je naar Monaco, de kreken van Cassis, Saint Tropez, Grasse en de wijngaarden van de Var.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camp Du Domaine voor je op een rijtje gezet:

Camp Du Domaine
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Bormes-les-Mimosas

2581 route de Bénat, 83230 Bormes-les-Mimosas

0033 (0) 4 94 71 03 12
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe