Campasun Camping De L’aigle

Camping De L’aigle is een rustige middelgrote camping met een prachtig uitzicht op het Lac de Sainte-Croix, gelegen aan de poorten van de Gorges du Verdon. Op de staanplaatsen kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 80 vierkante meter en zijn verdeeld over terrassen, waardoor je een vrij uitzicht hebt op de omgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om unieke accommodaties huren, zoals een lodgetent, pipowagen, Coco Sweet en Pod. Voor kinderen is er een speeltuintje, springkussen en tafelvoetbaltafel. Verder kun je tijdens je vakantie een potje tafeltennis, jeu-de-boulen of tafelvoetballen. Voor de ultieme ontspanning is er een jacuzzi. Bij het restaurant kun je een heerlijk hapje eten of gebruik maken van het wifi netwerk.

Ontdek het Lac de Sainte-Croix en de Gorges du Verdon

Het meer van Sainte-Croix (Lac de Sainte-Croix) is een azuurblauw stuwmeer op de grens van de departementen Alpes-de-Haute-Provence en Var. Het meer vormt de poort naar de beroemde rivierkloof Gorges du Verdon. Hier kun je lekker zwemmen en allerlei watersporten beoefenen, zoals kanoën, raften, varen en waterfietsen. In het gebied eromheen kun je ook talloze knusse dorpjes vinden. Bezoek Moustiers-Sainte-Marie, Aiguines en Castellane.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Campasun Camping De L’aigle voor je op een rijtje gezet:

Campasun Camping De L’aigle
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Aiguines

51 Route du Verdon, 83630 Aiguines

Duits, Engels, Frans
Open van 12/05 tot 10/09/2023

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe