Camping Baie De La Chapelle

Camping Baie De La Chapelle in Chorges is een middelgrote camping in de Hautes-Alpes gelegen aan het prachtige meer Lac de Serre-Ponçon in de Provence-Alpes-Côte d’Azur. De familiecamping beschikt over een sportterein, jeu de boules veld, volleybalveld en een tafeltennistafel. Daarnaast is er op de camping genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Baie De La Chapelle een leuk animatieprogramma en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het (kleine) restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor gezinnen, vakantie in de bergen en vakantie met de hond.

Vakantie in de Hautes-Alpes

In de omgeving van Camping Baie De La Chapelle in het zuiden van Frankrijk is er genoeg te beleven. De faciliteiten van Chorges, zijn sinds jaar en dag de beschermengel van het Nationaal park Les Écrins en volledig afgestemd op de diverse recreatiemogelijkheden van de Hautes-Alpes. Je komt het vriendelijke, zangerige Mediterrane accent overal tegen in de straatjes van dit hooggelegen dorpje. Camping Baie de la Chapelle, schitterend gelegen aan de oevers van het Lac de Serre-Ponçon, waarvan het diepblauwe water uitnodigend op je ligt te wachten, heeft een spetterend programma boordevol bruisende activiteiten in petto voor de echte durfal. Zoals paragliding, klimmen en wandelen in de adembenemend mooie natuur. Maar ook kan je heerlijk zonnebaden, vissen en kanoën op het prachtige meer Verder is het de perfecte plek om heerlijk cultuur te snuiven in Embrun, waar je versteld zult staan van de pracht van de statige abdij van Boscodon.

Overige information van deze accommodatie

Boek Campéole Baie De La Chapelle bij:

Campéole Baie De La Chapelle
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Hautes-Alpes Chorges

Rougon, 05230 Chorges

+33 (0)5 61 69 05 07
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe