Camping Sandaya La Nublière

Camping La Nublière is een camping met eigen strand en ligweide aan het mooie meer van Annecy met prachtig uitzicht over de Franse Alpen. Deze groene camping biedt ruime afgebakende kampeerplaatsen en huuraccommodaties waaronder comfortabel ingerichte tenten, chalets en mobilhomes. De camping heeft faciliteiten voor mindervaliden. De watersportliefhebber komt op camping La Nublière volledig aan zijn trekken. Direct gelegen aan het meer van Annecy en een watersportcentrum, is deze camping van alle watersporten thuis. Zo worden er zeil- en windsurfcursussen gegeven, kan men een eigen boot aanleggen of een waterfiets, kano of zeilboot huren. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten op de camping zoals een animatieprogramma, sportterrein, minigolf en speeltuin. Haal ’s ochtends uw verse stokbrood bij de campingwinkel; hier vindt u overigens ook andere kleine boodschapjes. In het restaurant, de snackbar of pizzeria van La Nublière kunt u terecht voor een goede (afhaal)maaltijd.

Vakantie aan het meer van Annecy

Camping la Nublière ligt aan het prachtige meer van Annecy; ook wel een van de mooiste plekjes voor paragliding en deltavliegen van Europa… Tegenover de camping ligt een school voor paragliding; dus de voetjes van de grond en genieten van een prachtig uitzicht over het meer en haar omgeving. Annecy heeft veel te bieden. Slenter door het historische centrum met haar haventje, bruggetjes en smalle straatjes. Bezoek de lokale markten of een van de vele (culturele) festivals en activiteiten. En natuurlijk is dit pittoreske stadje voornamelijk bekend om het grote meer waarop vele watersportactiviteiten kunnen worden beoefend. Windsurfen, zeilen, kanoën, waterfietsen, vissen, en noem het maar op. Andere steden die zeker het bezoeken waard zijn, zijn Chambéry, Genève, Aix-les-Bains en Albertville.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Campéole La Nublière voor je op een rijtje gezet:

Campéole La Nublière
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Doussard

30 allée de la Nublière, 74210 Doussard

Duits, Engels, Frans
mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe