Camping Beauséjour

Camping Beauséjour is een rustige camping direct aan het strand van de Middellandse Zee in het departement Hérault in de regio Occitanië. De camping heeft beschikt over huuraccommodaties (stacaravans) en staanplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Voor de kinderen is een een speeltuintje met glijbaan, een tafeltennistafel, en voetbaltafel. Vanaf de camping heb je direct toegang tot het strand.

Zien & doen in Hérault

Hérault is een prachtig departement in de zuiden van Frankrijk. Het is een streek met een rijke geschiedenis, uitgestrekte wijngaarden, groene bergen, en leuke dorpjes en steden. De zon schijnt in dit departement volop en is dus de ideale bestemming voor een zon- en strandvakantie. Een leuke stad om te bezoeken is Montpellier. Het is de hoofdstad van het departement en de moeite waard om te bezoeken. De streek leent zich ook perfect voor fiets- en wandeltochten. Fietsen kan uitstekend langs de Canal du Midi.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Beauséjour voor je op een rijtje gezet:

Camping Beauséjour
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Marseillan-Plage

11, chemin des Embruns, 34340 Marseillan-Plage

Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe