Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 2,2 ha
Hoogte: 180 m

Camping Beaussement

Camping Beaussement in Chauzon is een gezinscamping gelegen aan de oevers van de rivier de Ardèche met eigen toegang tot het strand in het gelijknamige departement in de Rhône-Alpes. Tijdens het hoofdseizoen is er een pendelbus die u naar de start van een kanoroute op de rivier brengt. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten en caravans en een deel beschikt over een afvalwaterafvoer en een elektriciteitsaansluiting. In de sanitairruimte vindt u een aparte ruimte voor baby’s en een doucheruimte voor mindervaliden. In de wasserette staat een wasmachine. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de huuraccommodaties op de camping. Verder is er een campingwinkel, snackbar met afhaalmaaltijden en een broodservice met vers brood en Franse croissants. Eenmaal in de week organiseert camping Beaussement een paëlla- of couscousavond met disco of muziekband. Vanaf de camping heeft u directe toegang tot de rivier waar u kunt zwemmen en vissen. In de recreatieruimte staat een televisie en verschillende speelautomaten. Ook is er een tafeltennistafel, een jeu de boulesbaan en een speetuin voor kinderen.

Gezinscamping Beaussement in de Ardèche

In de buurt van camping Beaussement zijn er volop mogelijkheden om te bergklimmen, kanoën en kajakken. Boek een excursie bij de receptie en laat u door een pendelbusje afzetten bij het startpunt van de kanotocht op de Ardèche. Natuurliefhebbers wandelen over de vele wandelroutes in de omgeving. Ook als u houdt van mountainbiken dan is dit de ideale bestemming voor u.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11 €16 €20 per dag
Extra persoon €4 €4 €5 per dag
Extra persoon 1-7 jaar €3 €3 €4 per dag
Mobile home €215 €300 €555 per week
Mobile home €200 €220 €410 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v.2 personen met voertuig en tent of caravan.

Camping Beaussement

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Chauzon

07120 Chauzon

+33 (0)4 75 39 72 06
Engels, Frans
eind maart - eind augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.