Camping Californie Plage

Camping Californie Plage in Vias is een 4-sterren camping in de Hérault met zwemparadijs en waterglijbanen gelegen aan de Middellandse Zee in de regio Occitanië. De camping beschikt over kampeerplaatsen en huuraccommodaties, zoals lodgetenten, stacaravans en cottages. Camping Californie Plage beschikt over animatie, campingwinkel, discotheek, eetgelegenheid, internettoegang, is rolstoel toegankelijk, sportterrein, tennisbaan en zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Hérault

Kamperen in de prachtige omgeving van Vias is ideaal om het departement Hérault in de regio Languedoc-Roussillon te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van deze camping zijn duiken, fietsen, golfen, kajakken, kanoën, mountainbiken, naar het strand en wandelen. Een verblijf op Camping Californie Plage is ideaal voor avonturiers, camperaars, fietsvakantie, gezin met jonge kinderen, golfliefhebbers, ouders met tieners, smulpapen, strandvakantie, vakantie aan het water, vakantie met de hond, wandelvakantie en zwemliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Californie Plage voor je op een rijtje gezet:

Camping Californie Plage
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Vias

Côte Ouest, 34450 Vias

0033 (0)4 67 21 64 69
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe