Algemene gegevens

Staanplaatsen: 125
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 356 m

Camping Canoë Gorges Du Tarn

Camping Canoë Gorges Du Tarn in Rivière-sur-Tarn is een gastvrije viersterrencamping in de Gorges du Tarn met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen aan de oever van een rivier in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. In het hoogseizoen is er een Nederlandse animator aanwezig in de Kids Club. De kampeerplaatsen zijn plat, groen en liggen langs de rivier. U beschikt over een ruime plaats tussen de 100 en 130m2 met afbakening door middel van hagen. Daarnaast zijn er drie sanitairblokken op Camping Canoë Gorges Du Tarn met ruimten voor kinderen en mindervaliden. De dagelijkse boodschappen kunt u kopen in de campingwinkel. Wassen, drogen en strijken is ook mogelijk om de camping. Het waterpark is afgescheiden door grote cipreshagen en bestaat uit een zwembad, peuterbadje en een waterglijbaan die maar liefst 37 meter lang is. Ook de rivier is een bron van plezier voor zowel groot als klein. Neem wel waterschoenen mee, want het strand bestaat uit kiezels. Voor kinderen zijn er een boel leuke dingen te doen op de camping: schatzoeken, een Kids Club en een springkussen. Ook de volwassenen worden goed bezig gehouden met karaoke, bingo en sportieve activiteiten.

Vakantie in de Aveyron

Vanaf de camping kunt u kano’s en kajaks huren en de Gorges du Tarn af varen. Een prima manier om de mooie natuur van de Aveyron te bewonderen. Ook vindt u binnen drie minuten te voet het dorpje Rivière-sur-Tarn met allerlei winkeltjes. Bezoek ook Millau, de stad van het leer, waar in het hoogseizoen elke maandagavond een avondmarkt wordt gehouden.

We hebben een aantal opties voor Camping Canoë Gorges Du Tarn voor je op een rijtje gezet:

Camping Canoë Gorges Du Tarn

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Rivière-sur-Tarn

12640 Rivière-sur-Tarn

+33 (0)5 65 59 85 17
Engels, Frans, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.