Camping Catalan

Deze gezellige familiecamping vind je bij de badplaats Argelès-sur-Mer in het departement Pyrénées-Orientales in de regio Occitanië. De camping bevindt zich op 150 meter van het strand van de Middellandse zee en je kunt dus genieten van lange stranddagen en heerlijke wandelingen. De camping beschikt over meerdere speeltoestellen en in de zomer is er een uitgebreid animatie programma voor kinderen. Je kunt er staanplaatsen en stacaravans huren.

Geniet van het strand

Camping Catalan bevindt zich op een paar minuten lopen van het strand, waar je allerlei leuke activiteiten kunt doen, zoals zwemmen, zeilen en kajakken. De camping ligt in het stadje Argelès-sur-Mer, waar je een prachtige haven en historische stadscentrum vindt. In de haven kun je bootjes huren en duiklessen volgen. Naast Argelès-sur-Mer zijn er nog veel leuke stadjes zoals Colliure en Port Vendres. Ook is er prachtige natuur, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Catalan voor je op een rijtje gezet:

Camping Catalan
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Avenue du Gal de Gaulle, 66700 Argelès-sur-Mer

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe