Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 200
Kampeerterrein: 14 ha

Camping Club La Côte Sauvage

Camping Club La Côte Sauvage is een actieve familiecamping in het bos vlakbij de zee in La Palmyre in de Charente Maritime. Sportiviteit ten top op deze camping: een zwemparadijs, prachtige fietsroutes en veel watersportactiviteiten. Vrijwel alle huuraccommodaties op Parc de la Côte Sauvage beschikken over een terras voor de lange zomeravonden. De kampeerplaatsen bevinden zich in een door struiken en heggen afgebakende plek. Het fantastische aquapark van maar liefst 500 m2 staat gegarandeerd voor urenlang plezier en ontspanning. Het zwembad is verwarmd en heeft lange glijbanen. Ook aan de kleintjes is gedacht: peuterbaden met leuke waterspelletjes. De oceaan is niet ver weg en kunt u een frisse duik nemen in de zee. Sportief ingesteld? Begin uw dag met ochtendgymnastiek of een lesje aquagym in het waterpark op camping Parc de la Côte Sauvage. Nog meer activiteit vindt u op de minigolfbaan, de multisportterreinen en de jeu de boulesbaan. Voor kinderen is er een speciale Kids Club met sporttoernooien, binnen- en buienactiviteiten en uitstapjes in de natuur.

Kamperen in Charente Maritime

Camping Parc de la Côte Sauvage is gelegen midden in het bos en de ideale bestemming voor natuurwandelingen, mountainbiken en paardrijden. Golfliefhebbers spelen golf midden in de natuur op de 18-holes golfbaan. Ontdek de prachtige regio, bekijk de oesterkwekerijen of maak een prachtige rondvaart op de Gironde. Bezoek ook de eilanden Ile de Ré en Ile d’Oléron en bewonder de vestingwerken van Vauban en ontdek de gastronomie. Kent u het nog? Fort Boyard, een stenen schip in volle zee en zeker een bezoekje waard.

We hebben een aantal opties voor Camping Club La Côte Sauvage voor ie op een rijtje gezet:

Camping Club La Côte Sauvage

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime La Palmyre

Lieu dit “La Coubre”, 17570 La Pamlyre

0031 (0)5 46 22 40 18
Duits, Engels, Frans, Spaans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.