Camping club Le Lamparo

Camping club Le Lamparo in Sainte-Marie-la-Mer is een gezellige gezinscamping met zwembad aan de grens van Spanje in de Pyrénées Orientales in Languedoc-Roussillon. Een vakantie vol animatie en plezier. De camping beschikt over 156 kampeerplaatsen. In het hoogseizoen kunt u gebruikmaken van verschillende diensten van Camping club Le Lamparo. Geen zin om te koken? Reserveer een tafel in het restaurant of neem een van de afhaalmaaltijden. Ook kunt u kiezen voor halfpension voor een klein bedrag per dag per persoon. Elke dag is er vers brood en kunt u Franse croissants afhalen bij de receptie. Volop vermaak in het verwarmde zwembad of in het springkasteel. Er is een animatieteam aanwezig zowel tijdens het hoogseizoen als in de vakantie voordat het seizoen begint. Doe mee aan verschillende toernooien, dansavonden of sportlessen op de camping. Voor kinderen zijn er aparte activiteiten.

Vakantie in de Pyrénées Orientales

In de lente wordt er een leuk festival gehouden ‘Festival Primavera’ in het dorpje Sainte-Marie-la-Mer. Ook voor oldtimerliefhebbers zijn er twee dagen die u niet mag missen. Het derde weekend in mei is gereserveerd voor de Kever en het eerste weekend in september komen oude Citroëns bij elkaar. Daarnaast kunt u in de buurt van Camping club Le Lamparo karten, canoying, of neemt u de kleine gele trein voor een tourrit van een uur. Bezoek ook de wijnkelders van Byrhh en proef de heerlijke lokale wijnen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping club Le Lamparo voor je op een rijtje gezet:

Camping club Le Lamparo
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Sainte-Marie-la-Mer

Route de la Plage, 66470 Sainte-Marie-la-Mer

0033 (0)4 68 73 83 87
Frans
maart - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe