Camping Club Le Littoral

Gelegen tussen de zee en de bergen, vind je de 5 sterren Camping Club Le Littoral. Je vindt er een zwemparadijs van meer dan 650m² met glijbanen, pierenbad, solarium, overdekt en verwarmd zwembad. Daarnaast kun je genieten van een heerlijke sauna, hammam en jacuzzi. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals een uitgebreide animatie voor tieners en kinderen en feestavonden. Ook vind je er een snackbar, bar, supermarkt en restaurant, waardoor u lekker kunt eten op de camping zelf. De camping verhuurt staanplaatsen en stacaravans.

Geniet van het strand

Camping Club Le Littoral ligt in het departement Pyrénées-Orientales in de regio Occitanië. De camping ligt vlakbij de kust van de Middellandse zee en je kunt dus lopend naar het strand. De Middellandse kust is de ultieme bestemming voor een relaxte vakantie vol waterplezier. Daarnaast liggen er in de buurt veel gezellige badplaatsen zoals Argelès-Sur-Mer. In die plaatsjes kun je genieten van de historische straatjes en de lekkere restaurantjes.

Overige information van deze accommodatie

Camping Club Le Littoral
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Route du Littoral, 66700 Argelès-sur-Mer

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe