Camping de La Pascalinette®

Camping de La Pascalinette® in La Londe-Les-Maures is een mooie familiecamping met een prachtig waterpark aan de Middellandse Zee vlakbij de stranden van Hyères is de Var aan de Côte d’Azur. Voor iedereen die op zoek is naar glamping, het gevoel van kamperen maar dan in een luxe accommodatie. Er zijn verschillende accommodaties te huur zoals tenten, safaritenten en stacaravans. Daarnaast is er een speciale accommodatie ‘Le Coin des Copains’. Een klein dorpje op de camping voor 10 personen met overnachting in originele houten hutten. Sinds 2019 beschikt de camping over een nieuwe, grotere campingwinkel met een ruim assortiment aan producten.

Ruime kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen zijn ruim en beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Geniet van het mooie weer en kom plonsen in het verwarmde zwembad van bijna 200m2. Voor kleine kinderen is er een peuterbadje. Op vrijdagavond is het zwembad ook ’s avonds geopend. In de maanden juli en augustus organiseert camping la Pascalinette een kinder- en jongerenclub. Sportieve activiteiten zoals voetbal, volleybal of aquagym. In de avonduren danst u de sterren van de hemel tijdens de dansavonden of zing een liedje tijdens de karaoke-avond.

Camping aan de Middellandse Zee

Camping La Pascalinette werkt samen met een duikclub en neemt u mee voor een duik in de Middellandse Zee. Vanaf 8 jaar. Neem de boot en bezoek de eilanden Iles d’Or, Porquerolles, Port-Cros en Le Levant. Dagtrip voor het hele gezin: een uitje naar de tropische dierentuin in La Londe-les-Maures op 5 minuten van de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping de La Pascalinette® in Zuid-Frankrijk voor je op een rij gezet:

Camping de La Pascalinette®
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var La Londe-les-Maures

1800 ancien chemin de Hyères, BP19, 83250 La Londe-Les-Maures

Engels, Frans, Spaans
half april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe