Camping de la Pélonie

Camping de la Pélonie in Saint-Antoine-d’Auberoche is een driesterren camping tussen de Périgord Blanc en de Périgord Noir in de Dordogne in de Aquitaine. Groot zwembad met drie waterglijbanen voor urenlang plezier voor de hele familie. De kampeerplaatsen zijn ruim en groen. Sommige plekken liggen in de schaduw, terwijl anderen in de zon liggen. Er liggen verschillende waterpunten op de camping en elke plek kan aangesloten worden op een elektriciteitsaansluiting. Elke ochtend ontbijten met vers brood en Franse croissants door de handige broodservice. Ook is er een campingwinkel waar u de hoogstnodige boodschappen kunt halen. Een drankje drinken in de bar en een uitgebreide maaltijd nuttigen kan in het restaurant. Voor kinderen zijn er twee verwarmde zwembaden en een peuterbad voor de allerkleintjes. De drie waterglijbanen bieden waterplezier voor groot en klein. Voor kinderen is er een Kids Club en een speeltuin. In het hoogseizoen geniet u van muzikale avonden en sportieve middagen op camping de la Pélonie.

Kamperen in de Dordogne

Camping de la Pélonie ligt in de Dordogne waar gastronomie hoog in het vaandel staat. Kom de heerlijke noten, truffels en foie gras proeven. Het verstrekkende landschap, de prachtige bergen en indrukwekkende valleien zijn het decor van deze regio. In de vele rivieren kunt u kanoën en kajakken. Ook cultuur is er volop: bezoek de steden Sarlat, Bergerac en Nontron.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping de la Pélonie voor je op een rijtje gezet:

Camping de la Pélonie
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Saint-Antoine-d'Auberoche

24330 Saint-Antoine-d’Auberoche

Duits, Engels, Frans, Spaans
half april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe