Camping De la Rivière

Camping de la Rivière in Exideuil is een gezellige en kleinschalige terrassencamping in de zonnige Charente (Midden-West-Frankrijk). De camping ligt aan de rivier de Vienne waar u kunt vissen en kanoën (kanoverhuur ter plaatse). Er zijn 25 ruime kampeerplaatsen en we hebben twee chalets en een stacaravan te huur. Op de camping zelf is veel te doen, zo is er een zwembad, midgetgolf, tafeltennistafels en tafelvoetbal, trampoline, pooltafel, jeu de boulesbaan en een groot beachvolleyterrein. Er is ook een restaurant waar heerlijke entrecôtes van de Limousine koeien uit te streek op de kaart staan, maar ook de Hollandse frikandellen en bitterballen. Nederlands gesproken en gratis Wifi op de hele camping.

Kindvriendelijke camping in de Charente

De landelijke omgeving van de Charente heeft u veel te bieden. Er zijn fietsroutes beschikbaar en verder zijn er mooie wandelingen te maken. Er zijn veel kastelen in de buurt en ook de typisch Franse dorpen zijn vlakbij Camping de la Rivière te vinden. Een bezoek aan het bekende oorlogsdorp Oradour-sur-Glane zal een indrukwekkende ervaring zijn. De rivier de Vienne stroomt langs onze camping, en een kanotocht is zeker de moeite waard.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping De la Rivière voor je op een rijtje gezet:

Camping De la Rivière
Zuid-Frankrijk Poitou-Charentes Charente Exideuil

9 Route de la Rive, 16150 Exideuil

0033 (0)6 07 98 73 79
Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe