Camping De L’Argentiere (Cogolin)

Camping De L’Argentiere in Cogolin is een grote camping met zwembad in de Var gelegen aan een rivier. Op ongeveer vijftien kilometer vindt u ook het beroemde en uitgestrekte strand van Pampelonne. De familiecamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping De L’Argentiere  een leuk animatieprogramma, een zwembad met kleuterbad en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kan je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Ontdek de Var

In de omgeving van Camping De L’Argentiere in Zuid-Frankrijk, is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals duiken, fietsen, mountainbiken en paardrijden vind je in de Var interessante bezienswaardigheden. Dankzij de centrale ligging in de Golf van St. Tropez kan je profiteren van de nabijheid van elk van de omliggende steden. Zo ligt de camping niet ver van de Golf van Saint-Tropez en kan je er vele attracties bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping De L’Argentiere (Cogolin) voor je op een rijtje gezet:

Camping De L’Argentiere (Cogolin)
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Cogolin

93 RD48 – Avenue Saint Maur, 83310 Cogolin

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe