Camping de Montolieu

Camping de Montolieu is een prachtige familiecamping in de Languedoc-Roussillon. De camping ligt in een hele mooie omgeving aan de voet van ‘de Zwarte berg’, dichtbij de stad Toulouse. Er is een mooi zwembad waar iedereen gebruik van kan maken en een leuke speelruimte waar de kinderen zich kunnen vermaken. De camping beschikt over 47 ruime kampeerplaatsen waarvan een aantal stacaravans zijn. Een stacaravan huren behoort ook tot de mogelijkheden. De stacaravans zijn mooi ingericht en staan op ruime plekken op de camping. Er is ruimte voor caravans, tenten, vouwwagens en ook campers zijn van harte welkom. Naast het zwembad is er ook een leuke speelruimte en een sportterrein. Leef je uit in verschillende sporten, zoals badminton, voetbal en tennis.

Familiecamping in de Languedoc

Als je van plan bent vakantie te vieren op camping de Montolieu wordt het gegarandeerd een avontuurlijke vakantie. Door de ligging van deze camping kan je hier allerlei verschillende sporten beoefenen. Zo kun je gaan kanoën op de rivier La Rougeanne, of mountainbiken in de nabij gelegen bossen. Zelfs bergbeklimmen kan hier, omdat de camping gelegen is aan de voet van ‘de Zwarte berg’. Kortom, genoeg activiteiten die je kan ondernemen op familiecamping de Montolieu.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping de Montolieu voor je op een rijtje gezet:

Camping de Montolieu
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude

Camping de Montolieu RD 629, 11170 Montolieu

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe