Groene kleinschalige camping

Camping de Salviac is een zeer groene kleinschalige camping (30 kampeerplaatsen) in het departement Lot op de grens met de Dordogne, omgeven door een ondiep beekje. De plekken zijn ruim opgezet met een oppervlakte van 100 tot 180 m² en bieden veel schaduw. Naast kampeerplekken worden er ook 4 mobile homes (inclusief eigen sanitair) en 6 luxe ingerichte tenten (zonder eigen sanitair) verhuurd. Geniet met zijn tweeën of samen met het hele gezin van een heerlijke vakantie op de charmante, familiecamping met zeer betrokken Nederlandse eigenaren. Enerzijds biedt de kleine camping in Frankrijk veel privacy en rust door de mooi afgebakende, ruime plekken. Anderzijds is er voldoende vertier met de aanwezigheid van tennisbanen, een zwembad op 100 meter (gratis voor de campinggasten), speeltuin voor de kinderen en sportvelden. De eigenaren organiseren ’s avonds leuke activiteiten voor jong en oud, zoals een pubquiz, tennistoernooi of wijnproeverij. Er is een klein restaurant met terras, waar 1 à 2 keer per week een maaltijd wordt verzorgd (pizza-avond, paëlla-avond, confits de canard) en waar je verder terecht kan voor een klein hapje en drankje. Daarnaast is er elke morgen een broodservice met de lekkere stokbroden en croissantjes van het bakkertje uit het dorp met gratis een kopje koffie om de dag relaxt te beginnen.

Kleine camping in de Dordogne

De camping in de Lot ligt aan de rand van een typisch frans dorpje, Salviac, met leuke restaurantjes, een bakkertje en een wekelijkse markt. Op 10 minuten rijden ligt een zwemmeer en iets verder rijden vind je de rivieren de Dordogne en de Lot waar je ook heerlijk kunt zwemmen of kanoën. In de glooiende streek waar de camping gesitueerd is vind je prachtige wandel-en fietsroutes (o.a. GR 652/route de Compostelle). Daarnaast vind je in dit gebied een echte verzameling aan pittoreske, middeleeuwse plaatsjes, zoals Domme, Castelnaud, Puy l’Évêque en Rocamadour. Ook zijn er veel grotten te bezoeken. Typisch aan deze streek zijn de vele avondmarkten, waar je kan met je bord eten uit de streek kan aanschuiven aan lange houten tafels en waar de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping de Salviac voor je op een rijtje gezet:

Camping de Salviac
Zuid-Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Salviac

La Réquillou, 46340 Salviac

0031 (0)617858461
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
juni tot half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe