Algemene gegevens

Staanplaatsen: 57
Huuraccommodaties: 18

Camping De Serrette

Camping De Serrette is een middelgrote camping met zwembad gelegen aan een rivier in het Franse departement de Puy-de-Dôme in de Auvergne. De camping beschikt over een campingterrein met kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van accommodaties, zoals trekkershutten, caravans, en stacaravans. Kampeerders kunnen zich vermaken in het zwembad met schuifdak, tijdens een potje tafeltennis, of tijdens een lesje boogschieten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en een peuterzwembad. Voor eten en drinken kun je terecht bij de snackbar en bar. Er is vers brood verkrijgbaar op de camping.

Ontdek de natuur van de Puy-de-Dôme

Natuurliefhebbers moeten zeker een bezoekje brengen aan het Parc Régional des Volcans d’Auvergne. Dit natuurpark ligt in het westen van het departement en de natuur wordt gekenmerkt door talloze groene vulkanen waar je heerlijk kunt wandelen. De bekendste vulkaan is de Puy de Dôme en ligt op 1465 meter hoogte. Een ander natuurpark die in het departement ligt is het Parc Naturel Régional Livradois-Forez. Het park is opgericht in 1986 om de flora en fauna van het gebied te beschermen. Je kunt er dan ook bijzondere planten vinden en je kan er onder andere uilen, arenden en buizerds spotten. Het park wordt gekenmerkt door diepe meren, dichte bossen en groene velden. De rustige omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen en fietstochten.

We hebben een aantal opties voor Camping De Serrette voor je op een rijtje gezet:

Camping De Serrette

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Chambon-sur-Lac

Serrette, 63790 Chambon-Sur-Lac

+33 (0)4 73 88 67 67
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.