Camping des Neiges

Camping des Neiges is een gezellige bergcamping in het hart van de Tarentaise met uitzicht op de prachtige bergen van de Alpen in de Savoie. Vanaf de camping heeft u direct toegang tot vele activiteiten zoals het zwembad, de tennisbaan en de klimmuur. Naast kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans biedt camping des Neiges ook chalets, gemeubileerde appartementen en studio’s. Alle huuraccommodaties zijn voorzien van een keuken, badkamer en toilet. Door middel van een elektronisch pasje krijgt u altijd toegang tot de bewaakte camping.

Vakantie in Savoie op camping des Neiges

In de nabijheid van camping des Neiges vindt u vele thermale baden zoals La Léchère met en sauna en hammam. Het skidomein van de drie Valleien ligt op 20 kilometer met de bekende skigebieden Val Thorens en Les Ménuires. In de winter kunt u hier prachtig skiën en snowboarden. Ook in de zomer zijn er volop activiteiten zoals bergwandelingen in de frisse lucht en klimcursussen volgen op de klimmuur.

Overige information van deze accommodatie

Camping Des Neiges
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Bellecombe

438 avenue de Savoie, 73260 Bellecombe

0033 (0)6 20 24 46 13
Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe