Meer foto's

Camping du Brégoux

Camping du Brégoux is een mooie familiecamping gelegen in de Provence-Alpes-Côte d’Azur in het departement Vauclause. Deze camping is in het hoogseizoen zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en in het laagseizoen meer voor senioren en stellen. Op deze camping worden heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassen. Er is een kidsclub met animatie en er worden excursies georganiseerd voor volwassenen die dat leuk vinden. Er zijn 150 kampeerplekken te huur op dit kampeerterrein, geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Er zijn ook een paar huuraccommodaties. De huuraccommodaties variëren van mobile-homes tot stacaravans en zijn eigentijds ingericht en goed onderhouden.

Kamperen in de Provence bij camping du Brégoux

Op camping Bregoux hoef je je deze vakantie zeker niet te vervelen. Er is een leuke speeltuin, tennisbaan en jeux-de-boulesplaats. Ook is er een tentje op de camping waar je ijsjes kan kopen en lekker van kan genieten met het warme weer in Zuid-Frankrijk. Wandelen en fietsen zijn absoluut ideale activiteiten in deze prachtige omgeving. Geniet van de natuur en het mooie landschap. Vind je het lekker om een dagje naar het strand te gaan? Met een uurtje rijden sta je op het strand en geniet je van de zee en de zon.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping du Brégoux voor je op een rijtje gezet:

Camping du Brégoux
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Aubignan

410 chemin du vas, 84810 Aubignan

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe