Algemene gegevens

Staanplaatsen: 189
Huuraccommodaties: 37
Kampeerterrein: 5 ha

Camping du Lac de Saint-Cyr

Camping du Lac de Saint-Cyr in Saint-Cyr is een eco-camping op 10 minuten van de Futuroscope aan het meer van Saint-Cyr in de Vienne in de Poitou-Charentes. Rondom de camping vindt u 85 hectare vol water en plezier. Breng uw vakantie door in een tent, caravan of camper op een van de ruime kampeerplaatsen. Ook kunt u kiezen voor een vakantie in een ingerichte tent zonder sanitair, een stacaravan of een yurt. In snackbar Le Lagon aan het strand kunt u lunchen en avondeten. In de campingwinkel vindt u vele producten en vers brood en croissants.

Het zwembad op camping du Lac de Saint-Cyr is verwarmd tot 28 graden en beschikt over watervallen, massagestralen en een peuterbadje met een waterspuwende kikker. De Kids Club organiseert leuke activiteiten in de zomer voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Verven, kleien en vriendjes maken staat op het programma. Om in vorm te blijven kunt u tennissen, fitnessen of beachvolleybal spelen.

Camping du Lac de Saint Cyr, kamperen in Vienne

Op het meer van Saint-Cyr bij camping du Lac de Saint-Cyr kunt u waterfietsen en kajakken. Tijdens het zwemmen houdt een badmeester de wacht. Lekker luieren doet u op het zandstrand terwijl de kinderen van de reuzenwaterglijbaan suizen. In Vaux vindt u een struisvogelfarm voor de dierenliefhebber. Houdt u meer van auto’s? Dan kunt u terecht in het Auto, Motor en Fietsmuseum in Châtelleraut. Ontdek de techniek in de Futuroscope in Jaunay Clan, een gezellige dag voor de hele familie.

Camping Du Lac de Saint Cyr

Frankrijk Poitou-Charentes Vienne Saint-Cyr

Parc de Saint-Cyr, 86130 Saint-Cyr

+33 (0)5 49 62 57 22
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.