Camping du Réjallant

Camping du Réjallant in Condac is een mooie natuurcamping met zwembad gelegen in het hart van Poitou-Charentes. Deze camping ligt op de rand van de Charente op het platteland, omgeven door groen en een uitgestrekt landschap. De camping beschikt over een verwarmd zwembad, een peuterbad, een jeu-de-boules baan en een mooie speeltuin. De kinderen zullen zich zeker vermaken op camping du Réjallant. Daarnaast zijn er allerlei faciliteiten op de camping die uw verblijf een stuk aangenamer maken, zoals een wasmachine en droger. In de zomer biedt camping du Réjallant een scala van diensten voor alle campinggasten. Zo worden er disco-avonden georganiseerd, maar ook kanotochten en sportwedstrijden. De ultieme kampeerbestemming voor sportieve en actieve kampeerders. Als u geen zin heeft om te koken kunt u aanschuiven bij het restaurant op de camping. Hier geniet u van een lekkere snack of een uitgebreide maaltijd. Als u de hond mee wilt nemen naar deze vakantiebestemming kan dat, maar hij moet wel aangelijnd op het terrein.

Familiecamping in Poitou-Charentes

Vanaf camping du Réjallant kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken. Maar u kunt ook een kano huren en het water op gaan. Een superleuke activiteit voor de kinderen en sportievelingen. Bezoek leuke steden of kastelen en maak er een geslaagde vakantie van in Charente. Op camping du Réjallant hoeft u zich zeker niet te vervelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping du Réjallant voor je op een rijtje gezet:

Camping du Réjallant
Zuid-Frankrijk Poitou-Charentes Charente Condac

5 lieu dit rejallant, 16700 Condac

0033 (0)5 45 31 29 06
Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe