Camping et Base de loisirs La Plaine Tonique

Camping La Plaine Tonique in Montrevel-en-Bresse is een actieve camping aan de oevers van een meer in de Ain in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over een groot zwemparadijs met maar liefst vijf verschillende zwembaden. De kampeerplaatsen zijn ruim en voorzien van een elektriciteitsaansluiting. De grote bomen op het kampeerterrein zorgen voor de nodige schaduw en de plekken zijn afgebakend door hagen. Houdt u van luxe kamperen? Huur dan een van de safaritenten, tipi’s, mobilhomes of cottages. In het hart van de camping vindt u een restaurant met uitzonderlijk uitzicht op het meer en de natuur. Daarnaast is er een bar, snackbar en kleine bakker aanwezig. Op camping La Plaine Tonique zal niemand zich vervelen. Het grote zwemparadijs met vijf baden en verschillende waterspelen is een paradijs voor groot en klein. Tijdens het seizoen zijn er aquagymlessen, lessen voor senioren en zwemlessen voor kinderen. Klaar met zwemmen? Ga dan een potje golfen op de minigolfbaan, springen op de trampoline of spelen in de speeltuin. Verder kunt u boogschieten, tennissen, beachvolleyballen en jeu de boules spelen.

Actieve camping La Plaine Tonique in de Ain

In de buurt van camping La Plaine Tonique kunt u paardrijden, karten en er is een indoorsportterrein waar u kunt tennissen, badmintonnen en squashen. Maak met het gezin een leuk uitje in de buurt en ga klimmen in de bomen of paintballen. De Ain is ook een ideale plek om te vissen in een van de vele meren en rivieren. Op het meer bij de camping kunt u surfen, kanoën en kajakken. Of maak een ritje op de bananenboot!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping et Base de loisirs La Plaine Tonique voor je op een rijtje gezet:

Camping et Base de loisirs La Plaine Tonique
Frankrijk Rhône-Alpes Ain Montrevel-en-Bresse

599 route d’Etrez, 01340 Montrevel-en-Bresse

0033 (0)4 74 30 80 52
Duits, Engels, Frans, Spaans
half april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.