Camping Etoile d’Or

Camping Etoile d’Or in Argelès-sur-Mer is een familiecamping aan de Middellandse kust in de Pyrénées-Orientales in de Languedoc-Roussillon met mooi zwembad en apart peuterbadje voor de kleintjes. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het 8,5 grootte kampeerterrein tussen strand en het stadje Argelès-sur-Mer. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook uw vakantie doorbrengen in een van de huuraccommodaties. U kunt op aanvraag ook een accommodatie huren met een houten terras zodat u kunt genieten van de zon. Op de camping is er een wasserette met wasmachine, droger en strijkgelegenheid. Verder is er een restaurant waar u lekker een hapje kunt eten en een broodpunt voor de dagelijkse broodjes en Franse croissants. Of u nu houdt van sportieve of culturele activiteiten, er is genoeg te beleven op camping Etoile d’Or. Het animatieteam zorgt voor gezellige animatie voor groot en klein. Zo kunt u in een groepje gaan joggen, fitnessen of aquagymmen. Daarnaast is er een dansworkshop en een sportveld. Hier kunt u voetvallen, volleyballen en basketballen. Ook is er tafeltennis en een jeu de boulesbaan. Ook is er een leuk zwemparadijs met een apart peuterbadje voor de allerkleinsten.

Familiecamping Etoile d’Or in de Languedoc-Roussillon

In de buurt van camping Etoile d’Or zijn er nog meer activiteiten waaronder duiken, paardrijden en minigolfen. Maak met het hele gezin een uitstapje naar een waterattractiepark voor urenlang waterplezier of bezoek een kinderboerderij en maak kennis met de dieren. In Argelès-sur-Mer ligt 7 kilometer aan strand waar u kunt genieten van de zon en de zee. U kunt makkelijk een excursie plannen naar Spanje of trek de binnenlanden van Frankrijk in. Geniet van de panoramische uitzicht in Collioure en Banyuls-sur-Mer.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Etoile d’Or voor je op een rijtje gezet:

Camping Etoile d’Or
Zuid-Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Route de Taxo à la Mer, 66701 Argelès sur Mer

Engels, Frans, Nederlands
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe