Camping Goyetchea

Camping Goyetchea is een gastvrije familiecamping op een groot bebost terrein van 3,5 hectare met de prachtige bergen van het Baskenland als decor op 10 kilometer afstand van de Atlantische kust in de mooie Pyreneeën-streek (Aquitaine). In het hoogseizoen hoeft u zich geen minuut te vervelen met de vele georganiseerde activiteiten. Gasten worden uitgenodigd voor een welkomstcocktail elke maandag op 19.00 uur op camping Goyetchea. U ontvangt dan alle benodigde informatie over activiteiten die die week plaatsvinden en tips voor een fantastisch verblijf. De kinderclub is voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals schatzoeken, schminken en sportieve toernooien. Het verwarmde zwembad met peuterbad is omheind. Altijd al eens het Baskenkaatsspel willen leren? Dat kan op het zogenaamde ‘fronton’ op de camping. Ook het Franse jeu de boules kan gespeeld worden op de speciale jeu de boulesbaan. Voor regenachtige dagen is er het ‘Jokoak Park’ met leuke spellen.

Vakantie aan de Atlantische kust

De ligging van camping Goyetchea vlakbij Biarritz en de mooie stranden zorgen voor veel surfplezier. Golfliefhebbers vinden hier prachtige golfbanen terwijl ze kunnen genieten van de zon. Het kleine Saint Pée-sur-Nivelle is een typisch Frans dorpje in het Baskenland waar u vele startpunten vindt voor mooie wandeltochten. Of ga eens picknicken in het bos van Saint Pée en laat u verrassen door de prachtige natuur. Het leuke plaatsje Saint Jean de Luz is een vissersdorpje waar u kunt zwemmen in de baai van St Jean. Bezoek de prachtige straatjes en bewonder de oude gekleurde gebouwen in de haven.

Overige information van deze accommodatie

Camping Goyetchea
Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Saint-Pée-sur-Nivelle​

Quartier d’Ibarron, 64310 Saint-Pée-sur-Nivell

0033 (0)5 59 54 19 59
Engels, Frans
juni - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe