Camping Hélios

Camping Hélios is een gezellige familiecamping bij het stadje Vias in het departement Hérault in de regio Occitanië. De camping beschikt over een heerlijk zwemparadijs met glijbaan en verschillende baden. Ook is er een fijne spa met hamam, sauna’s en massages. Het is dus ultiem relaxen! Je vindt op de camping een snackbar en een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Ook worden er allerlei leuke evenementen georganiseerd zoals thema avonden en voorstellingen. De camping heeft chalets, staanplaatsen en stacaravans te huur.

Geniet van de groene omgeving

De camping ligt op slechts een paar kilometer van het strand en je kunt dus genieten van lange stranddagen. Daarnaast kun je ook allerlei watersporten beoefenen, zoals bijvoorbeeld zeilen en surfen. Het stadje Vias is erg gezellig en heeft een mooi historisch stadscentrum. Ook vind je er veel voorzieningen en is er zelfs een leuk pretpark.

Overige information van deze accommodatie

Camping Hélios
Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Vias

Avenue des Pêcheurs, 34450 Vias

04 67 21 63 66
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe