Camping Huttopia Bozel en Vanoise

Camping Huttopia Bozel en Vanoise is een natuurcamping in de vallei van Bozel in de Tarentaisestreek van de 3 Vallées in de Savoie. Het groene kampeerterrein in de regio Auvergne-Rhône-Alpes heeft 115 schaduwrijke kampeerplaatsen verspreid over 4 hectare in een prachtige natuurlijke omgeving. Geniet van een een groene oase van rust! biedt het schaduwrijke terrein met bomen u rust en ontspanning aan de rand van het Nationale Park van de Vanoise. Kom kamperen met je eigen tent, caravan of camper. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over verschillende niveaus van het heuvelachtige terrein.

Camping in de Savoie

De charme Camping Huttopia Bozel en Vanoise in Frankrijk ligt vlakbij het meer van Bozel aan de rand van het Nationale Park van de Vanoise en op slechts enkele kilometers van Courchevel, les Ménuires en Méribel. Ontdek de Tarentaise in de Savoie en de rijkdommen van de streek van de 3 Vallées en de omliggende bergen. Vlakbij de camping beginnen prachtige wandelroutes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia Bozel en Vanoise voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Bozel en Vanoise
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Bozel

Route des bois, 73350 Bozel

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe