Meer foto's

Camping Kevano Plage

Camping Kevano Plage is een rustige camping met prachtig uitzicht en op 400 afstand van de zandstranden van Corsica. De camping is het hele jaar open. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravan en campers. Verder is het mogelijk om accommodaties huren, zoals chalets, stacaravans, en bungalowtenten. De kampeerplekken zijn schaduwrijk en liggen midden in de natuur. In het zwembad kun je even afkoelen en er is een jeu-de-boulesbaan voor wat ontspanning. In het hoogseizoen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Huisdieren zijn toegestaan.

Het prachtige Franse eiland Corsica

De camping ligt op slecht 400 m van de prachtige zandstranden in het zuiden van Corsica. Mooie stranden op Corsica zijn het strand van Calvi, het strand van Rondinara, en het strand van Palombaggia. Verder is er veel mooie natuur op het eiland te vinden. Bezoek het regionaal natuurpark van Corsica en ontdek de mooie groene bergen, de vele wandelpaden, en de prachtige uitzichtplekken.

Overige information van deze accommodatie

Camping Kevano Plage
Zuid-Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Pianotolli-Caldarello

Lieu-Dit Pentaniella, 20131 Pianottoli

Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe