Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping La Chatonnière

De kleinschalige camping La Chatonnière in de Dordogne ligt aan een riviertje met een eigen zandstrandje en op loopafstand van Jumilhac-le Grand. De kindvriendelijke camping La Chatonnière beschikt over ruime kampeerplaatsen, mobilhomes, modern sanitair, familiedouche, WiFi en zonnepanelen. Behalve kampeerplaatsen kunt u op camping La Chatonnière ook ingerichte bungalowtenten en stacaravans huren. La Chatonnière is een echte familiecamping waar uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Voor de kleintjes is er een speeltuin. In de rivier kunnen ze veilig in een ondiep en afgezet stuk in het water spelen. Het zandstrandje biedt volop speelplezier. De oudere kinderen kunnen zich vermaken met alle mogelijkheden die de rivier biedt, zoals zwemmen, vissen en spelevaren. Aan de oever van de rivier kunt u een kampvuur maken (zelf in het bos hout sprokkelen). Er is een badmintonveld, een volleybalveld, een jeu de boules baan, een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel.

Kamperen in de Dordogne aan de rivier

In het plaatsje Jumilhac-le Grand zijn alle faciliteiten, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, een zwembad, een paardrijcentrum, een tennisbaan en restaurants. Het indrukwekkende kasteel van Jumilhac-le-Grand is een etappe in de kastelenroute van Richard coeur de Lion. Camping La Chatonnière ligt in een rustig gedeelte van de Dordogne niet ver van de grens met de Limousin in het natuurpark Parc naturel régional Périgord-Limousin. In de omgeving van de camping is het uitstekend wandelen en fietsen. De streek is heuvelachtig zodat versnellingen en enige conditie wenselijk zijn. Mountain-bikes (18 versnellingen) zijn op de camping te huur (eventueel met kinderzitjes).

Camping La Chatonnière

Frankrijk Aquitaine Dordogne Jumilhac-le-Grand

Route de la coquille D79, 24630 Jumilhac-le-Grand

0033 (0)5 53 52 57 36
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei-half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.