Algemene gegevens

Staanplaatsen: 36
Huuraccommodaties: 19

Camping La Chesnays

Camping La Chesnays is een kleinschalige 4-sterren camping met zwembad op ruim 5 kilometer van de Atlantische kust op het Franse schiereiland Médoc. De camping beschikt over huuraccommodaties (stacaravans, chalets/bungalows, lodgetenten, en coco sweets) en een campingterrein met kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten.Het kampeerterrein ligt beschut onder hoge bomen en dichte struiken. Je hebt de keuze uit 36 ruime staanplaatsen en 24 huuraccommodaties. De gemoedelijke camping is ideaal voor gezinnen die een rustige kampeerbestemming zoeken.

Camping in Gironde

In de omgeving van camping La Chesnays vindt u vele sportieve en culturele activiteiten voor alle leeftijden zoals bijvoorbeeld Le Paint-ball de Montalivet waar je kunt paintballen. Daarnaast kun je in de omgeving paardrijden, minigolven, wandelen, fietsen, en go-karten. Aan de kust kun je lekker relaxen in de zon, of wildwatersporten beoefenen.

We hebben een aantal opties voor Camping La Chesnays voor ie op een rijtje gezet:

Camping La Chesnays

Frankrijk Aquitaine Gironde Vendays-Montalivet

8 Route de Mayan à Mayan, 33930 Montalivet

0033 (0)5 56 41 72 74
Engels, Frans, Italiaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.