Camping La Ferme De Clareau

Camping La Ferme De Clareau is een gezellige boerderijcamping bij het stadje La Motte-Chalancon in het departement Drôme in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De camping bevindt zich midden tussen de groene heuvels van de Drôme Provençale. De camping beschikt over een heerlijk buitenzwembad met een prachtig uitzicht. Daarnaast kun je bij de boerderij een snackbar en broodjesservice vinden en kun je er dus lekker wat gaan eten. Ook wordt er een animatieprogramma voor de kinderen verzorgd en zijn er veel thema avonden en spelletjesavonden voor alle leeftijden.

Geniet van de Drôme Provençale

Camping La Ferme De Clareau ligt op een prachtige plek, midden in de natuur. Er zijn allerlei wandel- en fietsroutes in de buurt voor de actieveling. Daarnaast ligt de camping bij een mooi riviertje en kun je daar ook zeker in zwemmen. De omgeving staat vol met mooie velden en bossen en je vindt er ook veel schattige Provencaalse stadjes zoals het nabij gelegen La Motte-Chalancon.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping La Ferme De Clareau voor je op een rijtje gezet:

Camping La Ferme De Clareau
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Drôme La Motte-Chalancon

Route de Die, 26470 La Motte-Chalancon

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe