Camping La Ferme de Perdigat

Camping La Ferme de Perdigat in Limeuil is een boerderijcamping te midden van de natuur aan een rivier in de Vézère-vallei in de Dordogne in de Aquitaine. Gezellige entertainment, een gratis Kids Club en veel privacy op uw kampeerplaats. De kampeerplaatsen van camping La Ferme de Perdigat zijn afgebakend door hagen en struiken. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor deze laatste categorie is er een speciaal servicepunt aanwezig op de camping. Ook kunt u kamperen in een gîte, een ingerichte tent of mobilhome. Verder is er een snackbar, een bar en een campingwinkel waar u de hoogstnodige boodschappen kunt kopen. Er is volop animatie op camping La Ferme de Perdigat. Tijdens het hoogseizoen is er een gratis Kids Club. Ook worden er gezellige avonden met eten en muziek georganiseerd. Even afkoelen na een warm dagje doet u in het zwembad met peuterbad. Ook vindt u een jeu de boulesterrein, tafelvoetbal en een biljarttafel.

Kamperen in de Dordogne

Rondom camping La Ferme de Perdigat zijn er een boel toeristische bezienswaardigheden. De grotten van Lascaux, het historische stadje Sarlat en natuurlijk niet te vergeten de kastelen van Beynac, Castelnaud en Marqueyssac. Sportliefhebbers huren een kano of een kajak en maken een tocht op de rivier genietend van de weelderige natuur die de Dordogne te bieden heeft.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping La Ferme de Perdigat voor je op een rijtje gezet:

Camping La Ferme de Perdigat
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Limeuil

La Ferme de Perdigat, 24510 Limeuil

Engels, Frans, Spaans
maart - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe