Camping La Forêt

Camping La Forêt is een kleine camping met zwembad omgeven door bomen in de bergen van het departement Savoie in de Rhône-Alpes. De camping heeft huuraccommodaties (chalets en stacaravans) en kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. De camping is in de zomer en winter geopend. Het zwembad is verwarmd met zonne-energie. Voor eten en drinken kunt u terecht bij het restaurant en de bar. De camping is geschikt voor wandelaars, natuurliefhebbers, fietsers, en wintersporters.

Ontdek de natuur van de Savoie

Natuurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen in de Savoie. Er zijn meerdere natuurparken te vinden. Het Parc National de la Vanoise is één van de grootste nationale parken in Frankrijk. Het Parc Naturel Régional du Massif des Bauges is een prachtig bergmassief in het oosten van de Savoie, gelegen bij het stadje Chambéry. Het Parc Naturel Régional de la Chartreuse is een mooi natuurpark in het zuidwesten van de Savoie, gelegen ten zuiden van het stadje Chambéry.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Forêt
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Montvalezan

La Rosiere Station, 73700 Montvalezan

0033 (0)4 79 06 86 21
Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe