Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 250 m

Camping La Poche

Camping La Poche in Mirmande is een prachtige familiecamping gelegen in Drôme in de Rhône-Alpes. Er zijn 100 ruime kampeerplekken beschikbaar op dit kampeerterrein en daarnaast ook een aantal mooie huuraccommodaties. De kampeerplekken zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn mobile homes, geschikt voor vier tot en met zes personen.
De camping is groen en beschikt over veel mooie faciliteiten om uw vakantie te laten slagen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kunt u in een groep een kano-tocht maken, een mountainbike huren en een route fietsen of boogschieten op een stukje land bij de camping. Er is een speeltuin op de camping, maar ook een prachtig zwembad waar spelen in georganiseerd worden. De kleintjes kunnen zich vermaken in het peuterbadje. De ligging van de camping is fantastisch, want de Ardèche, de Drôme en de Provence-Alpes-Côte-d’Azur zijn makkelijk te bereiken met de auto. Ideaal voor als u er een dagje op uit wilt.

Natuurcamping in de Drôme

Door de mooie ligging van de camping kunt u alle kanten op. De ideale vakantiebestemming voor avontuurlijke kampeerders. Natuurlijk kunnen natuurliefhebbers en rustzoekers hier ook terecht, want de omgeving van de camping is prachtig groen. Terug van een lange dag weg en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een snack of een lekkere maaltijd.
Beleef een heerlijke kampeervakantie op camping La Poche in de Drôme.

We hebben de beste opties voor Camping La Poche voor je op een rijtje gezet:

Camping La Poche

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Mirmande

Quartier la poche, 26270 Mirmande

0033 (0)4 75 63 02 88
Engels, Frans, Nederlands
maart - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.