Camping La Presqu’ile De Giens

Camping La Presqu’ile De Giens in Hyères is een grote camping in de Var dicht bij de Middellandse zee in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping biedt verschillende staplaatsen aan waar je met je eigen tent, caravan of camper op kan staan. Daarnaast beschikt de camping over stacaravans, vakantiehuisjes en zeildoekhuten. De camping heeft in de zomer een miniclub voor kinderen en een animatieprogramma voor jong en oud. Ook worden er verschillende sporttoernooitjes gehouden voor iedereen, bijvoorbeeld een voetbal, tafeltennis, badminton, volleybal en jeu de boules toernooi. In de avond zijn er leuke voorstellingen zoals goochelshows, open lucht films en cabaret.

Hoogtepunten in de Var

Rond camping La Presqu’ile De Giens in Zuid-Frankrijk is genoeg te zien. Zo kan je de eilandengroep Îles d’Hyères ontdekken doormiddel van een boottocht, jet skiën, kajaken, surfen, waterfietsen, kitesurfen, fietsen huren, karten, duiken en snorkelen. Verder kan je naar het avonturenpark Kiddy Parc, een vrijetijdsbestemming voor het hele gezin. Met een manege, hindernissenparcours in bomen, circusvoorstellingen, waterspeeltuin en nog veel meer. Ook kan je rondom de camping heerlijk wandelen en mountainbiken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping La Presqu’ile De Giens voor je op een rijtje gezet:

Camping La Presqu’ile De Giens
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Hyères

153 route de la Madrague – GIENS, 83400 Hyères

0033 (0)4 94 58 22 86
Duits, Engels, Frans, Italiaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe