Camping La Rivière

Camping La Rivière in Lacave is een natuurcamping aan de oever van de rivier de Dordogne op een bebost kampeerterrein in de Lot in de Midi-Pyrénées. U verveelt zich geen moment op deze camping met het grote aanbod aan animatie en activiteiten. De kampeerplaatsen zijn ruim en u kunt kiezen uit een plek in de zon of half in de schaduw. Elk plek is voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Er zijn drie sanitair gebouwen waarvan een met aparte babyruimte. Ook toegankelijk voor mindervaliden. Houdt u van luxe kamperen? Huur dan een van de mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. Verder beschikt de camping over een campingwinkel, broodservice en een snackbar. Elke zondagmiddag wordt er een borrel gehouden om de activiteiten van die week te presenteren. Er is een Kids Club in de ochtend en in de middag worden er sportieve toernooien georganiseerd zoals volleybal, tafeltennis en badminton. In de avonduurtjes is er volop animatie zoals gezellige dansavonden, karaoke en casino. In de rivier kan er gezwommen en gespeeld worden. Ook is er een buitenzwembad aanwezig op camping La Rivière.

Natuurcamping La Rivière in de Lot

Rondom camping La Rivière is er van alles te beleven. Vissen in de rivier of met een kano een mooie tocht op het water maken. Vertrek vanaf de camping en maak wandeltochten om de Lot te ontdekken. Ook cultuurliefhebbers halen hun hart op in de Midi-Pyrénées. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse stadje Rocamadour of de grotten van Lacave.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping La Rivière (Lot) voor je op een rijtje gezet:

Camping La Rivière (Lot)
Zuid-Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Lacave

Le Bougayrou, 46200 Lacave

Engels, Frans
mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe