Camping La Salendrinque

Camping La Salendrinque is een rustige familiecamping met zwembad gelegen aan een rivier in de Cevennen in het departement de Gard. De camping beschikt over huuraccommodaties (stacaravans, chalets, en lodgetenten) en een campingterrein met kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. De camping is kleinschalig en heeft een peuterbad en speeltuin voor de kinderen. Daarnaast ligt de camping aan een rivier met een watervalletje waar je af kunt koelen. Verder is er een snackbar, pizzeria en kun je vers brood bestellen voor in de ochtend.

Camping in de Gard

De Gard heeft vele mooie bezienswaardigheden die het waard zijn om te bezoeken. De nummer één bezienswaardigheid van de streek is de prachtige Romeinse brug de Pont du Gard. Daarnaast heeft het departement ook gezellige steden en pittoreske dorpjes: Nîmes, Uzès, Aigues-Mortes, Beaucair en Le Grau-du-Roi. Ook is er prachtige natuur te vinden. Cascade du Sautadet zijn prachtige watervallen ten zuiden van het stadje La Roque-sur-Cèze. De watervallen bevinden zich bij de rivier de Cèze en je kunt er in de buurt heerlijk wandelen. De Gorges du Gardon is een prachtige rivierkloof in de Gard. Het blauwe water van de rivier, de witte kliffen en de groene begroeiing zorgen voor een prachtig plaatje. Op de oevers en langs de kliffen zijn talloze wandelroutes te vinden, waarbij je het gebied goed kunt verkennen.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Salendrinque
Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Lasalle

Route de Saint Hippolyte du Fort, 30460 Lasalle

0033 (0)4 66 85 24 57
Duits, Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe