Camping La Vaugelette

Camping La Vaugelette is een rustige camping met zwembad, gelegen aan een riviertje aan de rand van de Drôme. Op de camping kun je kamperen op schaduwrijke plaatsen met je eigen caravan, tent of camper. Verder is het ook mogelijk om te overnachten in een huuraccommodatie. Verblijf in een luxe lodgetent, knusse trekkershut, gezellige pipowagen of sfeervolle tipi-tent. Op een warme dag kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Bij het restaurant met terras kun je een kopje koffie drinken of een heerlijk diner bestellen. De camping is zeer geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Honden zijn toegestaan.

Kamperen in de Drôme

De camping ligt in een bosrijk gebied, aan de voet van Regionaal Natuurpark van de Vercors. Hier kun je genieten van uitgestrekte vlaktes, kabbelende beekjes, groene bossen, mooie bergen en imposante rotspartijen tot wel 2300 meter hoog. Het is tevens het leefgebied van herten, steenbokken, gemzen, vossen, eekhoorns, arenden en valken. Je kunt er heerlijk wandelen op een van de talloze routes. Daarnaast kun je in de Drôme veel leuke pittoreske dorpjes en steden vinden. Bezoek Crest (13 km), Die (38 km), Valence (42,5 km) of Grignan (53 km).

Overige information van deze accommodatie

Camping La Vaugelette
Zuid-Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Montclar-sur-Gervanne

764 route de Beaufort, 26400 Montclar-sur-Gervanne

Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe