Meer foto's

Camping La Vieille Ferme

Camping La Vieille Ferme in Villeneuve-Loubet is een middelgrote camping met zwembad in de Alpes-Maritimes. De familiecamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over mooi ingerichte chalets en ruime kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Vieille Ferme een leuk animatieprogramma, een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de pizzeria/snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Ontdek de Alpes-Maritimes

In de omgeving van Camping La Vieille Ferme aan de Middellandse Zee in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, paardrijden en wandelen vind je in Alpes-Maritimes interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de kust van de Côte d’Azur, de Provençaalse markten en luxe jachten van Antibes Juan les Pins en naar de prachtige stad Nice. Verder is het een aanrader om Monaco, de hooggelegen dorpen en de heerlijke warme Middellandse Zee te bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping La Vieille Ferme voor je op een rijtje gezet:

Camping La Vieille Ferme
Zuid-Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-Maritimes Villeneuve-Loubet

296 Boulevard des Groules, 06270 Villeneuve-Loubet

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe