Camping L’Anjou

Camping L’Anjou is een kleine camping met zwembad gelegen in de heuvels van de Gers, tussen Toulouse en Bordeaux. De camping beschikt over 32 kampeerplaatsen en 8 huuraccommodaties. Er heerst een rustige, vreedzame sfeer en op het terrein staan veel bomen. In deze landelijke omgeving kan je even helemaal onthaasten en genieten van een ontspannen vakantie. De camping heeft een kinderboerderij en speeltoestellen voor de kinderen. In het zwembad beleven de kids waterplezier, terwijl jij op één van de ligstoelen aan de rand van het zwembad geniet van het zonnetje of een goed boek leest onder de parasol. Op de camping zijn barbecues aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

De omgeving van Camping L’Anjou

Camping L’Anjou ligt in een heuvel- en bosrijke omgeving in de Gers in het plaatsje Montesquiou. De kleinschalige camping ligt te midden van de uitgestrekte maisvelden en pittoreske dorpjes. In de omgeving kun je heerlijk wandelen, maar het is ook leuk om een (elektrische) fiets te huren en zo de omgeving te ontdekken! Houd je van salsa of jazzmuziek, dan kun je van eind juli tot half augustus één van de concerten of festivals in de buurt bijwonen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbieders voor Camping L’anjou voor je op een rijtje gezet:

Camping L’anjou
Zuid-Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Montesquiou

32320 Montesquiou

0033 (0)5 62 63 06 96
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe