Camping Le Bois Joli

Camping Le Bois Joli ligt in het departement Savoie, in de Maurienne vallei, in de buurt van de plaats Saint-Martin-sur-la-Chambre. De camping is het hele jaar geopend en is een ideale gezinsbestemming om zowel in de zomer als in de winter maanden op de wintercamping de Franse Alpen te ontdekken. Camping Le Bois Joli verhuurt schaduwrijke kampeerplaatsen, chalets, mobile homes en bungalows. In de zomer is het verwarmde zwembad geopend en kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals een bar, afhaalmaaltijden en jeu de boules baan.

Kamperen in de Franse Alpen

De camping ligt in het hart van de natuur en bergen omgeven door de bergpassen Col de la Madeleine, Col du Glandon, Col de la Croix-de-Fer en Col du Galibier. Hiermee is camping Le Bois Joli een ideaal vertrekpunt voor prachtige wandelingen en fietstochten. In de winter kunt u hier winter wandelen en skiën in het skigebied Le Grand Domaine. Het skistation Saint-François-Longchamp ligt op 15 minuten rijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Bois Joli (Saint-Martin-sur-la-Chambre) voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Bois Joli (Saint-Martin-sur-la-Chambre)
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Saint-Martin-sur-la-Chambre

384, rue du Bois Joli, 73130 Saint-Martin-sur-la-Chambre

0033 (0)9 66 97 21 28
Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.