Camping Le Carbonnier

Camping Le Carbonnier is een middelgrote familiecamping met zwemparadijs gelegen in de groene heuvels van de Dordogne. De camping heeft staanplaatsen en stacaravans te huur. Tijdens je vakantie kun je genieten van het zwemparadijs, sportieve activiteiten, animatie en diensten. Het zwembadcomplex bestaat uit twee buitenbaden, een peutergedeelte, een waterspeeltuin, waterglijbanen en een binnenbad. Bovendien heeft de camping een recreatievijver waar je kunt kanoën en vissen. Voor sportief vermaak is er een multifunctioneel sportterrein, volleybalveld, minigolfbaan en jeu de boulesbaan. Het animatieteam organiseert in juli en augustus allerlei leuke activiteiten voor jong en oud, zoals aquagymlessen, sporttoernooien en thema-avonden. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de snackbar / pizzeria. Verder is er een kruidenierswinkel en elke ochtend kun je verse broodjes afhalen.

Ontdek de Dordogne

De camping ligt bij het dorpje Saint-Martial-de-Nabirat, in het zuiden van de Perigord Noir. In de omgeving kun je talloze pittoreske dorpjes en stadjes vinden, zoals Domme (9,3 km), La Roque-Gageac (12,4 km), Beynac-et-Cazenac (17,5 km) en Sarlat-la-Canéda (20,7 km). Daarnaast is er het zeker een aanrader om de grotten van Cougnac te verkennen. De grotten bevatten duizenden druipstenen en muurtekeningen uit de prehistorie.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Carbonnier
Zuid-Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Saint-Martial-de-Nabirat

le carbonnier, 24250 Saint Martial de Nabirat

0033 (0)5 53 28 42 53
Engels, Frans
april - begin oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe